Byggestart vedtatt for boligprosjektet Vallergrenda!

Boligprosjektet Vallergrenda har vært en stor salgssuksess med stor interesse for leilighetene sentralt i Bærum, og vi kan nå, med stor glede, dele nyheten om at byggestart er vedtatt! Vi er dermed klare til å ta fatt på den neste spennende delen av prosessen.

Stor gladnyhet til boligkjøperne i Vallergrenda!

Til tross for det mest krevende boligmarkedet vi har sett på mange år, har Vallergrenda vært ett av de mest vellykkede boligprosjektene som har leiligheter for salg nå. Det gleder oss også derfor å kunne dele nyheten om at byggestart er vedtatt. Byggestart vil bli i løpet av sommeren (2024), og estimert innflytting vil bli i løpet av sommeren 2026.

Kort om boligprosjektet

Vallergrenda består av 67 leiligheter fordelt på to bygg med mindre 1- og 2-roms opp til romslige 4-roms leiligheter som strekker seg fra 80 til 107 kvadratmeter. Leilighetene er moderne og unike med store vindusflater som slipper det naturlige lyset inn og et interiør med et tidløst uttrykk som står i stil med arkitekturen.

På tunområdet mellom byggene vil det bli et stort fellesrom med kjøkken, sitteområder og tilhørende utendørsområder. Det sosiale tunområdet vil også bestå av kjøkkenhage og hyggelige felles uteplasser.

Prosjektet har i skrivende stund solgt 49 leiligheter, som tilsvarer over 70 % av de tilgjengelige enhetene. Flere 3- og 4-roms leiligheter er fortsatt tilgjengelig, i tillegg til noen få 2-roms leiligheter.

Se boligvelger for detaljert oversikt.

Vil du vite mer om Vallergrenda? Les mer om boligprosjektet eller se salgsprospektet og meld interesse for visning i skjemaet nedenfor.

 

Meld interesse

  Kontakt megler

  Ingrid Anne Fossli
  Eiendomsmegler
  938 85 778
  ingrid@roislandco.no

  Lars Petter Hansrud
  Eiendomsmegler
  952 03 993
  lars.petter@roislandco.no

  Selges av:

  Roisland

  Utbygger

  SPG