Områdets kvaliteter – midt mellom marka og fjorden

Vallergrenda ligger plassert på en høyde med fantastisk utsikt over Sandvika og fjorden fra felles takterrasse.

Flere og flere ønsker å bo et sted der trygghet og tilhørighet står i sentrum. Et sted der folk ser og hilser på hverandre. Enten du skal kjøpe din første bolig eller du ønsker en mer lettstelt bolig i trygge og gode omgivelser, finner du i Vallergrenda leiligheten som passer.

Et rolig nabolag

Vallergrenda ligger i et rolig nabolag, nær marka og byen, med utsikt over Sandvika og fjorden. En kort spasertur unna finner du skole, barnehager og matbutikker.

1 / 3

Enkel tilgang på kollektivtransport

Med kun 500 meter til T-bane, og 100 meter til nærmeste busstopp, er det lettvint å komme seg rundt for både store og små. T-banen tar deg inn til Oslo på under 25 minutter. Sandvika er kun 7 minutter unna med buss, og har du bil kommer du deg dit på under 5 minutter.

1 / 3

Idylliske omgivelser

Vallergrenda ligger på en tomt preget av majestetisk eikeskog midt mellom idylliske turomgivelser ved Dælivann, og by- og sjøliv i Sandvika.

1 / 3

Frodig hage

I gårdsrommet mellom bygningene etableres en frodig hage som brer seg mot skogen i Lindelia i vest. Her finner du den store eika – tuntreet som er like flott om vinteren som om sommeren. Og er du glad i hagearbeid er kjøkkenhagen bak Vallerstua noe du kan ta tak i.

1 / 3

Meld interesse

  Kontakt megler

  Ingrid Anne Fossli
  Eiendomsmegler
  938 85 778
  ingrid@roislandco.no

  Lars Petter Hansrud
  Eiendomsmegler
  952 03 993
  lars.petter@roislandco.no

  Selges av:

  Roisland

  Utbygger

  SPG