Byggingen av solrike leiligheter i rolige Vallergrenda er i gang!

Se de ledige leilighetene Avtal en visning

Illustrasjonsfoto, endringer vil forekomme.

Solrike leiligheter i Bærum med fantastisk utsikt

Vallergrenda ligger plassert på en høyde sentralt i Bærum med en fantastisk utsikt over Sandvika og fjorden fra felles takterrasse. Her vil det stå 67 solrike leiligheter klare sommeren 2026.

Prosjektstatus

 • Planlegging / prosjektering

  Meld interesse

 • I salg

  Book visning

 • 3

  Estimert byggestart

  2. kvartal 2024

 • 4

  Estimert ferdigstillelse

  Sommeren 2026

Ledige leiligheter i Vallergrenda

2-roms leiligheter

De ledige 2-roms leilighetene i prosjektet er fra 41,2–59 kvm, alle med fantastiske solforhold. To av leilighetene har nydelig utsikt med sol fra morgen til kveld, og den siste har i tillegg utsyn mot Kolsåstoppen og grønne omgivelser. Her kan du nyte frisk luft på egen balkong eller terrasse i rolige omgivelser.

Se mer av de ledige 2-roms leilighetene

3-roms leiligheter

De ledige 3-roms leilighetene i prosjektet er fra 69-88 kvm. Flere av leilighetene har to bad for ekstra komfort, og alle har egen balkong eller terrasse. Med solrike forhold er det også flere som har sol helt fra morgen til kveld. Her kan du nyte fine solnedganger bak Kolsåstoppen og rolige og grønne omgivelser.

Se mer av de ledige 3-roms leilighetene

4-roms leiligheter

De ledige 4-roms leilighetene er fra 81-108 kvm, der de fleste har ekstra komfort og privatliv med eget ensuite bad. Leilighetene har god beliggenhet og egen balkong eller terrasse med plen rett utenfor. Her kan du ta inn den friske luften i rolige omgivelser og kveldsol med utsikt mot Kolsåstoppen.

Se mer av de ledige 4-roms leilighetene

Hjertet i boligprosjektet

Vallertunet er hjertet i boligprosjektet, et sosialt tunområde som byr på naturlige trenings- og lekeapparater, kjøkkenhage og flere uteplasser. Og sentralt på tunet ligger Vallergrendas storstue, Vallerstua, med kjøkken, sittekroker og flere tilknyttede uteplasser. Her kan du invitere venner, familie og kjente til et hyggelig lag, eller ta en kaffe og lese avisen med naboene.

1 / 3

Hvorfor velge Vallergrenda?

Enten du skal kjøpe din første bolig eller du ønsker en mer lettstelt bolig i trygge og gode omgivelser, finner du leiligheten som passer i Vallergrenda.

1 / 3

Meld interesse

  Kontakt megler

  Ingrid Anne Fossli
  Eiendomsmegler
  938 85 778
  ingrid@roislandco.no

  Lars Petter Hansrud
  Eiendomsmegler
  952 03 993
  lars.petter@roislandco.no

  Selges av:

  Roisland

  Utbygger

  SPG